اهمیت یادگیری از کودکان
اهمیت یادگیری از کودکان ،کودکی دورانی است که در آن شخصیت کودک با توجه به آموخته های خود از والدین یا مربیان خود در آن شکل میگیرد .این دوران را میتوان به کاشت محصول تشبیه کرد ،شما اگر بذر سالمی بکارید و آن را سر موعد آبیاری کرده و نورو احتیاجات مابقی را فراهم کنید در نتیجه محصولی مثمر ثمر برداشت خواهید کرد.
اما رعایت نکردن اصول کاشت و نگه داری نتیجه ایی خوشایند برای شما نخواهد داشت .
کودکان با توجه به آموخته های خود از دوران کودکیشان تا زمانی که به طور کامل بتوانند همه چیز را درک کنند نیازمند آموزش از بزرگترها و تقلید از آنان هستند گویی برای ادامه مسیر باید همراهیشان کنی تا بتوانند آن چیزی که مد نظر دارند را به درستی دنبال کنند .
شما باید سعی کنید تا با آموزش درست به فرزندتان او را در مسیر درست قرار دهید.
وقتی به مرور کودک بزرگتر میشود و درک بهتری از خود و پیرامون و انسان های اطراف خود دارد یک زندگی نیمه مستقلی را میتواند شروع کند باید به یاد داشته باشید که این امری بسیار مهم است و باید حتما به آن توجه کنید که کودکان نیز برای خود یک شخصیتی داشته و میتوانند برای خود تا حد مشخصی تصمیم گیری کنند .
گاهی کودکان با شخصیته شکل گرفته درون خود دست به کارهایی میزنند که نیازمند حمایت و تشویق والدین خود میشوند .
این حمایت ها باعث میشود تا کودک عزت نفس داشته و بتواند خود را بهتر با اجتماع و محیط هایی که در آن قرار میگیرد وفق دهد .
بعضی از والدین کودک را دست کم میگیرند و به رفتار ها و واکنش هایی که از خود برای مسائل پیش آمده نشان میدهند کاملا بیتفاوت هستند یعنی آنها را برای نظر دادن قبول ندارند چه بسا که اینگونه افراد شناختی از دنیای کودکان ندارند به همین دلیل فکر میکنند باید از لحاظ سنی بزرگ باشدیا اینکه هر کسی سن زیادی دارد ،درکش بیشتر است و بهتر میفهمد !
اما باید باتوجه به افکار نادرستی که دارند باید عرض کنم دنیای کودکان دنیایی پر از اموختنی هاست .آموخته هایی که شاید بعد از شناخت از دنیای آن ها بتوانید به نیمی از آن ها دست پیدا کنید .
شگفتی هایی که در دنیای کودکان قرار دارد بسیار انسان را به فکر وا میدارد گاهی تعجب از اینهمه علمی که بدون هیچ معلمی دارد انسان را شگفت زده میکند.
کودکان همه چیز را درک میکنند و با توجه به روحیات لطیفی که دارند از خود واکنش نشان میدهند ممکن است باتوجه به درکی که دارند همه چیز را فهمیده ولی راجب آن با شما صحبتی نکنند اما تمام این مسائل روح لطیف آنان را درگیر میکند و روی آنان تاثیر میگذارد .
سعی کنید هنگام بازی با همبازی هایش او را تماشا کنید ببینید چطور رفتار میکند در هنگام مشکلی یا سانحه ایی برای دوستش چه کاری انجام میدهد ؟
گاهی اوقات از حق خودش میگذرد و حق را به کسی که به عنوان دوست آن را پذیرفته میدهد با توجه به روح لطیف و حساسی که دارد از رنج کشیدن دیگری رنج میکشد و دوست دارد هم بازی اش را نیز در شادی اش شریک کند.
بزرگترها گاهی با توجه به مشکلاتی که دارند این چیز ها برایشان کمرنگ تر میشود و دوست دارند تا با توجه به روحیه بزرگسالیشان نسبت به دیگران برتری داشته باشند.
چه اهمیتی دارد که از کودکان نظر خواهی کنیم یا چیزی را بیاموزیم مگر کودک میتواند درک افراد بزرگسال را داشته باشد؟
اهمیت یادگیری از کودکان ،این که دوران کودکی هر شخصی چگونه سپری شده است بسیار روی رفتارو عملکردش تاثیر دارد کودکی که در مشکلات بزرگ شده نسبت به دیگر کودکان شاید از لحاظ روحی ضربه دیده باشد اما از لحاظ عقلی نسبت به دیگر کودکان میتواند مسئله را بهتر درک کند و نظراتی که میدهد کاملا از لحاظ عقلی پخته به نظر می آید.
به نظر بسیاری از روانشناسان شناخت دوران کودکی برای هر شخص بزرگسالی به طور کامل امکان پذیر نیست دنیای هر کودکی با کودک دیگر متفاوت است و رفتارها و افکاری که دارد نیز با بقیه همسن و سالانش فرق دارد.
مهربانی و گذشت دو شاخصه ای هستند که ممکن است هر کودکی آن را داشته باشد .اما تداوم این مسئله بستگی به تربیت و سبک زندگی هر کودک دارد و روی آن تاثیر گذار است . این که شما چه رفتارهایی از کودک خود مشاهده میکنید یا از آن ها انتظار دارد اشاره به همان موضوع کاشت بذرو نگه داری آن میکند .
جدای از بحث آموزشی باید اول از لحاظ عاطفی کودک را به طور کامل تامین کنید.
از نظرات آنان استفاده کنید و آنان را در جمع های خانوادگی تاثیر گذار بدانید اجازه دهید تا با حضور و به اشتراک گذاری افکار خود با شما در بعضی از مسائل یاریتان کنند بی شک با توجه به روح لطیف و آموخته هایی از شما بهترین ها را میتوانند به ارمغان بیاورند.